Van den Doel Neurologische expertise

Expertise en onafhankelijkheid

Het lidmaatschap van Dr van den Doel van de Nederlandse Vereniging voor Medisch Specialistische Rapportage ( NVMSR ), met certificering en nascholing, garandeert een kwalitatief hoogstaande rapportage. Leden van de NVMSR zijn dan ook als deskundige erkend door het Nederlands Register Gerechtelijk Deskundigen ( NRGD).

Daarnaast is het voor onafhankelijke deskundigheid  van belang voor meerdere opdrachtgevers met verschillende belangen te werken. Van den Doel neurologische expertise voldoet zeker aan die eis. Opdrachtgevers in 2020 o.a:

Achmea personenschade, Achmea rechtsbijstand, Allianz Nederland, de Amersfoortse Verzekeringen, de Centrale Raad van Beroep, Centramed, CBR, DAS Rechtsbijstand, Genas Arnhem,de Goudse Verzekeringen, Mr H. Goeneveld en partners, Interpolis, MAG Bussum, Medas, Medirisk, Medisch Adviesbureau Amsterdam, MediThemis, Medity, Medi-Office, Unigarant, Univé rechtsbijstand, UWV, Veduma medisch adviseurs, Vivat Reaal Schadeverzekeringen,VvAA, Wpex

Op grond hiervan kan iedere suggestie van partijdigheid of afhankelijkheid, hetgeen helaas niet ongebruikelijk is binnen de wereld van de medische expertise, van de hand worden gewezen.

Ga terug naar nieuws